Over ons

Welkom bij New Way Nederland

New Way B.V. is uw groothandel op het gebied van smartphones, tablets, mobiele telefoons accessoires en consumentenelektronica.

Als 100% dochteronderneming van New Way International Ltd. gezeten op Heathrow nabij Londen zijn wij globaal vertegenwoordigd met ook vestigingen in Duitsland en Nederland. New Way International is één van de leidende distributeurs in Engeland en daarbuiten. Vooral vertegenwoordigd in de regio’s Azië, Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

New Way Nederland heeft als hoofdmarkt de regio Benelux maar ook de Oost- en Zuid Europese landen. Wij werken samen met operators, distributeurs, retailketens, etailers en de fabrikanten van toestellen en toebehoren van alle leidende merken.

Onze kracht ligt in de grote beschikbaarheid van goederen, concurrerende prijzen en het verzenden van de goederen op dezelfde dag.
De zeer goede connectie met de industrie, gepaard met de sterke koopkracht van de New Way groep zet ons in de positie om ook grote projecten aan te trekken en te begeleiden.

Over New Way B.V.
New Way should be the only way.
Gestart in 1999
De reis begon
New Way Ltd distribueert al sinds 1999 wereldwijd mobiele telefoons en accessoires. New Way B.V. is sinds 2018 opgericht om de Nederlandse markt en de aangrenzende regio’s beter en sneller te bedienen.
Klantenservice
Altijd hier om te helpen!
Met toegewijde accountmanagers zal je altijd gehoord worden, we zijn er trots op dat we gegarandeerd dat stukje extra geven om u tevreden te houden.
Distributie Mobiele telefoons en accessoires
Wereldwijde distributie
Wij werken samen met operators, distributeurs, retail ketens, e-tailers en de fabrikanten van toestellen en accessoires van alle leidende merken wereldwijd. Binnen onze groep zijn wij van sommige merken ook officieel distributeur.
Concurrerende prijzen
Prijzen die uw winst helpen groeien
Beste in het bieden van scherpe prijzen, verkregen door aankoop van volume en EOL deals.
Logistiek
Verzending op dezelfde dag
Al onze aanbiedingen zijn fysiek aanwezig in één van onze warehouses en kunnen dezelfde dag verzonden worden.
U denkt & wij leveren
Ons team van specialisten zorgen voor een betrouwbare service en bieden een uitgebreid assortiment van producten voor zowel onze lokale als internationale partners.
mobiles energizer